………………………………………………………………………..Blommor från Anne M smiley

Nyss hemkommen från en c:a fem timmar fantastisk upplevelse på GöteborgsOperan känner jag att jag bara måste tacka er igen, ni kunder som uppmärksammat Hjeronymus-Klinikens 30-års dag och min egen något äldresmiley i januari innevarande år. Tack för alla härliga generösa gåvor i form av blommor, presentkort och presenter samt alla goda värmande ord!

Ett speciellt tack, Maj-Lis F för ditt presentkort, som gjort min em/kväll möjlig genom att ge mig “Tristan” som en skänk från ovan. Annan utskänkning har jag idag också fått i form av medhavd operamatsäck innehållande rökt lax, potatis- och grönsaks-sallad. Väl hemma avrundades kvällen med varm smörgås med kantarellstuvning. Mums! Kan en lördag i ruggiga mars månad bli bättre, knappast!

Hoppas att ni på ert sätt haft en skön lördag.

Stor kram till Er alla!