Vårt behandlingserbjudande om en 3-stegs kur har blivit mycket uppskattat och därmed har det snabbt blivit extra ont om tider, därför har vi låtit förlänga det en tid framöver. Att regelbundet vårda sin hud är naturligtvis det allra bästa, men har man missat det, så går det att förbättra hudens tillstånd genom en intensivkur före och även under sommaren. Priset gäller t.o.m. juni månad. För mer info klicka här Hjeronymusbehandling – Jubileumsrabatt!

Man får då inte lika lätt problem av sol och värme, eftersom hudens djupare lager innehåller mindre orenheter och därmed tål vettigt solande bättre. Dessutom fördelar sig pigment-cellerna också jämnare och soltonen håller längre. Denna process förstärks självklart av att man aldrig vistas i solen utan solskydd eller tunna kläder, så att man slipper bränna sig, ev. flå och få osynliga solskador i de undre hudlagren. Hudens färgton och spänst höjs genom förbättrade cirkulationen, samt av den därpå ökade syre- och näringstillförseln. Detta kan man själv ytterligare förstärka genom att regelbundet använda Kamfer/Cirkulationcremen vid sin dagliga egenvård av huden. (Produkt Nr 110 under Specialprodukter)

Den allra bästa och billigaste Antirynkcremen är att sola med förstånd och att inte röka. smiley

Lägger man därtill en kur med vår djuprengöring och använder våra rengörings- och solskydds- samt vårdande produkter, kan man inte möta sommaren och framtiden på ett bättre sätt vad gäller omtänksam och professionell vård av sin hud. smiley