Hjeronymus Professionell Hudvård.

Hjeronymus djuprengörande behandling och produkter har funnits i Skandinavien i över 70 år och borgar för en seriös och framgångsrik vård av din hud. Behandlingen får endast utföras av Auktoriserade Hudterapeuter med mycket stor erfarenhet av hudvård och du kan då vara säker på att den alltid utförs enligt de förutsättningar som passar just din hudtyp. På denna klinik har vi mer än 30 års erfarenhet av att enbart arbeta med Hjeronymus.

Vi är naturligtvis också auktoriserade genom medlemsskap i SHR. Detta innebär krav på utbildning, kompetens, säkert och etiskt utövande, krav på fortbildning och på kontroll av yrkesutövarna. Man har alltså inte rätt att kalla sig auktoriserad hudterapeut om man inte är medlem i SHR. I Sverige existerar för övrigt inte termen legitimerad hudterapeut, eftersom detta endast är förbehållet legitimerade yrkesgrupper såsom läkare, psykologer etc.

För mer info klicka här www.shr.nu

Elsa Hjeronymus är ett sunt och friskt val i dagens märkesdjungel. Våra olika produkter syftar till att plocka fram, förstärka och bibehålla din huds inneboende läkande, uppbyggande och stabiliserande förmåga.

VÄLJ RÄTT-VÄLJ HJERONYMUS!

HELSINGFORS | KÖPENHAMN | OSLO | STOCKHOLM | TALLINN | MALAGA