Favoriter till sommarpriser!

Sommarens erbjudande innehåller produkter som vårdar huden och bibehåller en fin lyster och spänstig hudstruktur, vilket behövs när den utsätts för sol, vind och sommar-temperaturer som torkar ut hudens fuktbarriär. De tillför mycket fukt, näring och skyddar mot solens strålar. Passar alla hudtyper.

Hjeronymuserbjudandet består av två olika paket. I båda ingår:

1 st Energyzing Concentrate Serum (ord.pris 235:-)

1 st Ansiktsvatten nr 9 100 ml (ord.pris 89:-)

1 st After Sun Lotion (ord.pris 199:-) ELLER 1 st Protective Skin Lotion (ord.pris 224:-)

PAKETPRIS endast 349 kr oavsett val. Spara 200:- eller 225:- beroende på vilket man väljer.

Ansiktsvatten nr 9 är sammandragande och stimulerande tonic som ger huden ett friskt och fräscht utseende. Bör användas efter alla våra rengöringsprodukter.

Energyzing Concentrate är ett multivitaminkoncentrat som ger ett ökat fukttillskott och stärker hudens motstånd mot fria radikaler. Energyzing Concentrate innehåller naturligt C-vitamin samt A, B1, B2, B5, B6, B9, H och PP vitaminer. Innehåller också mineraler och ceramider. Detta tillsammans fungerar som en intensiv näringskur åt huden.

VÄLJ MELLAN:

After Sun Lotion (4)är en svalkande Lotion för ansikte och kropp som dämpar rodnad efter för mycket sol och vind, samtidigt som produktens fuktgivande egenskaper gör huden mjuk och smidig. Har en lätt skyddande effekt mot UV-strålning.

Protective Skin Lotion (15) är en mjuk och smidig lotion för hela kroppen som skyddar huden mot solens UV-strålar. Innehåller Aloe Vera som har en lugnande effekt och ger huden ett extra skydd. Denna produkt innehåller även ett unikt extrakt från vattenmelon som ger skydd mot skadliga förändringar i huden (DNA-skydd).

HELSINGFORS | KÖPENHAMN | OSLO | STOCKHOLM | TALLINN | MALAGA