Nu så här i gränslandet mellan sommar och höst, så börjar det bli dags att vårda huden litet extra för att motverka och på så sätt slippa små ovälkomna överraskningar som sol och sommar gärna för med sig, som t.ex. knottrig, torr, fet och till och med finnig hy.
Att starta dessa goda föresatser med en Elsa Hjeronymus djuprengöring är en god grund. Vårt djupverkande specialpreparat löser överskottsfett, lösgör orenheter i huden och påskyndar produktionen av nya hudceller. Den fungerar som en mycket effektiv peeling. Blodcirkulationen befrämjas, vilket gör att hudens kondition stärks. Huden tillförs bl.a. fuktighetsbindande ämnen som i sin i sin tur gör att hudens förmåga att släppa igenom och ta upp närande och stärkande ämnen optimeras. Därmed förstärks och underlättas den egna dagliga hudvården.

Pris endast 695 kr för minst 90 minuters djuprengörande behandling.

Du som har svår acne eller en del större ansamlingar av talg kan ibland uppleva en negativ effekt efter den första behandlingen. Det beror på att specialpreparatet rengör på djupet, vilket gör att den acne som skulle brutit ut under den närmaste tiden kan komma redan den första veckan. Därefter blir huden bara bättre och bättre. Behandlingen har också sammandragande effekt på storporig hud och ger ett blekande resultat på icke hormonella pigmentförändringar. För att uppnå maximalt resultat av och efter en behandling så bör man redan samma dag/kväll vara frikostig och tillföra mycket fukt genom att t.ex. badda rikligt med Ansiktsvatten nr 13 och lägga på ytterligare verksamma produkter i form av serum och därefter lämplig nattcreme etc. Glöm inte att regelbundet använda någon eller några av våra produkter för den tunna och känsliga huden runt ögonen, som har kisat mot ljuset och solen hela denna fantastiska sommar.

Här nedan följer produkter som är värda ett bättre öde än att hamna längst in på hyllan efter sommaren. Nu om någonsin bör man förebygga höstens inom- och utomhusklimat som är ganska påfrestande för de allra flesta hudtyper.

smiley Så här säger t.ex. Hanna leg. läkare som går hos oss på ansiktsbehandling och använder många av våra produkter: – DET HÄNDER VERKLIGEN NÅGONTING med huden när jag använder Energyzing Concentrate!! smiley

HYDRATING CREAM/LIPOSOME CREME (127.)

En lätt gelécreme som ger huden ett välbehövligt fukttillskott samtidigt som den skyddar huden mot uttorkning. Den stimulerar cellförnyelsen och gör huden mjuk och smidig. På grund av sitt låga fettinnehåll kan cremen behöva kompletteras med en fetare creme på den torra hudtypen. Tänk på att Liposomecremen alltid skall vara närmast huden.
240 kr 50ml.

LIFTING CREAM (128.)

En fuktgivande creme med tillsats av väl utvalda fruktsyror som stimulerar cellförnyelsen och förhöjer hudens kondition. Dess aktiva ingredienser främjar cirkulationen samt minimerar fina linjer i huden.
Använd vår Anti-oxidant Protection Cream, tillsammans med Liftingcremen som ett extra skydd mot solens UV-strålar. 240 kr 50ml.

ANTI-OXIDANT PROTECTIONCREAM (124.)

En skyddande dagcreme, berikad med naturligt C-vitamin, som ger ett effektivt skydd mot fria radikalers nedbrytande effekt och stimulerar hudens naturliga försvarsmekanism. Förbättrar hudens struktur och elasticitet.
Använd Anti-oxidant Protection Cream som ett extra skydd, tillsammans med produkter som innehåller fruktsyror. 240 kr 50ml.

ENERGYZING CONCENTRATE (126.)

Ett multivitaminkoncentrat som ger ett ökat fukttillskott och stärker hudens motstånd mot fria radikaler. Energyzing Concentrate innehåller naturligt C-vitamin samt A, B1, B2, B5, B6, B9, H och PP vitaminer. Innehåller också mineraler och ceramider. Detta tillsammans fungerar som en intensiv näringskur åt huden. 250 kr 50ml.

För att läsa mer om t.ex.våra “ögonprodukter” klicka här nedan
http://www.hjeronymuskliniken.se/specialprodukter.htm