Hjeronymusprodukternas innehåll bygger på mångårig kunskap, egen forskning och beprövad erfarenhet av vad som är bra för vår hud och kropp. Med anledning av dagens inslag i Aktuellt på Svt, vill vi därför bara förtydliga och informera våra kunder om att Hjeronymus produkter inte innehåller några som helst nanopartiklar.

Hjeronymus är i princip så närproducerat som det bara går, tillverkning sker i Almén Cosmetics toppmoderna lokaler i Halmstad.

Arbetet med att i serien ta fram och vidareutveckla professionella produkter för huden pågår ständigt och där är kvalitét ledordet. I arbetet ingår också att ta ansvar och visa omsorg om miljön genom att ta fram produkter som är verksamma på huden och skonsamma för vår yttre och inre miljö.

För att se nyhetsinslaget klicka här:
http://www.svt.se/nyheter/sverige/dalig-kunskap-om-riskerna-med-smink