Ni har väl inte missat att vi utför professionell hårborttagning med epilation.

Vi har valt att enbart använda denna metod sedan drygt trettio år, för att den är oerhört väl beprövad och rekommenderats av läkare under massor av år.
Fördelen med denna behandling som vi ser det är att man kan koncentrera sig på den behåring som är mest störande för kunden. Vi använder steriliserade engångsnålar.

OBS! Borttagning av hår med pincett är INTE detsamma som epilering! De hår du drar bort med pincett, vax etc. – speciellt på alla ställen i ansiktet utom ögonbrynen – växer sig grövre för varje gång de rycks bort. Den alltmer vanliga “trådningen” har visats sig ge helt motsatt effekt, dvs ökad behåring hos en del av den kvinnliga befolkningen, beroende på vilka gener vi har.

Ovanstående behandling kan med fördel kompletteras med följande metod:

Depilar – banbrytande behandling för permanent hårborttagning.

Sedan en del år tillbaka arbetar vi med Depilar System som är en förstärkande och kompletterande efterbehandling. Den är en effektiv, billig och skonsam metod som ger möjlighet att permanent ta bort hårväxt.
Depilar är utvecklat av ett lag skandinaviska läkare och biokemister, som under ett antal år har arbetat på att nå fram till denna unika metod, som har visat sig mycket effektiv i kampen mot oönskad hårväxt. Depilar produceras i USA och bygger på avancerad användning av specifik enzymaktivitet.

För mer info klicka här http:www.hjeronymuskliniken.se/behandlingar.htm och scrolla ner till Epilation/Depilation.

Ännu mer info om Depilar finns här http://www.depilar.se/

För information om pris etc. ring oss på 031-51 50 13.