SPORTCREME (PROTECTIVE CREAM) är bara ett måste så här års!

Den är en vattenavvisande creme för alla hudtyper och är ypperlig den här årstiden. Skyddar huden fantastiskt bra vid en enkel promenad eller andra vinteraktiviteter med snö och kyla. Klarar temperaturer ner mot minus 30 grader. Vad som dessutom är viktigt är att den låter huden andas så att fukt kan avdunsta och inte ligger kvar på huden och fryser. Passar även att användas i vårt torra inomhusklimat, där den t.ex. motverkar dataskärmens uttorkning av huden. Cremen finns i två nyanser, en naturell och en lätt tonad, solbrun nyans som ger huden en naturlig fräschör. Förse er gärna med en av vardera.

De kostar endast 145 kr stycket!!

Visst är det skönt att vi fått litet vinter, så länge som det håller sig på den här nivån och vi förskonas från extrem kyla och massor med snö som på andra platser i vårt avlånga land. Vintersäsongens köldrekord har idag satts i Karesuando med minus 41,8 grader (Sveriges nordligaste tätort, belägen 18 mil nordöst om Kiruna). Brrrr!

GLÖM INTE KÖLDEFFEKTEN!

Om ni vill läsa mer om den gå in på http://www.smhi.se/kunskapsbanken/meteorologi/vindens-kyleffekt-1.259