smiley smiley Unikt erbjudande på just vår klinik inför den kommande helgen : smileysmiley_ I skrivande stund (onsdag 14 maj kl.06.00) så utlovas den bli solig och varm.

UV-index visar att vi inte bör vara ute här på västkusten och södra Sverige, utan skydd i form av kläder och /eller solskyddsprodukt i mer än 30 minuter och som längst upp till 1 timma beroende på hudtyp. Solen är således oerhört stark!

Protective Skin Lotion (sp 15) är en mjuk och smidig lotion för hela kroppen som skyddar huden mot solens UV-strålar. Innehåller Aloe vera som har en lugnande, dämpande effekt mot rodnad och ger huden ett extra skydd. denna produkt innehåller även ett unikt extrakt från vattenmelon som ger skydd mot skadliga förändringar i huden (DNA-Protection)

Nu endast 184:- 250 ml (ord.pris 224 kr) Reservation för slutförsäljning.


För att läsa tidigare blogginlägg och få mer info om hur man solar bäst m.m. klicka här: Motverka solskador med app!

Här finns Solappen! För att läsa mer och ladda ner appen, klicka på följande länkar till Strålskyddsmyndigheten.

Ladda ner Min soltid
Läs mer om hur appen fungerar

Allt är kostnadsfritt!