NYHET!

Från och med nu är Elsa Hjeronymusserien med små ansiktsvatten komplett eftersom vi fått in Ansiktsvatten nr 13 (blått) i 100 ml flaskor .

Erbjudande: Köp en Ansiktsvatten nr 13 à 100 ml och en Fuktighetskoncentrat i samma storlek, betala endast 180 Kr (ord.pris 230:-)

De två produkterna är enormt fuktgivande, dessutom är Ansiktsvatten nr 13 bakteriehämmande, lugnande och helt utan alkohol. Perfekta följeslagare i vardagen i en uttorkande miljö. Lätta att ha med i väskan på jobbet, gymmet och efter en behandling.

För er som liksom jag undrat över varför Elsa Hjeronymus döpt sina fantastiska ansiktsvatten 7-9-13, så kan jag ge er litet bonusvetande. Det bygger på samma “trollformel” som svenskans “peppar, peppar ta i trä” som man yttrar för att inte ett gott sakförhållande skall komma på skam pga övermod.

Telefon 031-51 50 13

—–Din egen Hjeronymusklinik & butik där du och din hud står i centrum——

CENTRALA GÖTEBORG—-CENTRALA HISINGEN—-CENTRALA KVILLESTADEN endast c:a 7 minuter från Centralen eller Brunnsparken.