Hjeronymuskliniken i Göteborg öppnade år 1983. Allt sedan starten har vi valt att specialisera oss på att enbart utföra hudbehandlingar enligt Elsa Hjeronymuskonceptet eftersom vi funnit den mest effektiv tack vare sitt helhetstänkande, oavsett hudtyp, ålder, kön och problem. Totalt har vi 46 års professionell och personlig erfarenhet av denna metod.

När du kommer till oss kan du vara säker på att få en grundlig genomgång med vår djuprengörande behandling då vi bara ägnar oss åt dig. Du lämnar kliniken med fräsch nyrenoverad hy och hela du känner dig som en ny människa. Naturligtvis får du tips och råd om vad som bäst passar din hud och får givetvis gärna köpa med dig någon produkt för att följa upp det goda resultatet av vår behandling i din dagliga egenvård.

Du vet väl att:

Hjeronymusbehandlingen fungerar som en detox och är unik genom att arbeta och rensa i alla tre hudlagren, så att huden blir ren, fräsch och får en fin lyster utan att vi behöver klämma och göra manuell tömning av porerna. Den ökar blodcirkulationen och påskyndar på så sätt utläkning av t.ex. kvisslor samtidigt som den löser upp överskottsfett och döda hudceller som huden har producerat, vilket även gör huden spänstigare och hjälper till att slussa in massor av fukt och verksamma ämnen som din hud behöver. Den verkar även porsammandragande och blekande på icke hormonell pigmentering.

Oavsett hur din hudproblematik ser ut: fet, acne, rosacea, normal, torr eller känslig hy så förbättrar och bibehåller Hjeronymus hudvårdssystem din huds kondition. Den passar verkligen alla hudtyper eftersom den förstärker och förbättrar din egen huds positiva, reparerande egenskaper, vår underbara behandling gör underverk med din hud!

Pris på vår kliniks djuprengörande grundbehandling av ansikte enligt Hjeronymus-systemet är endast 725 kr för minst 90 minuter.

Det går även att få om så önskas en kortare uppfräschande behandling eller en längre inklusive avslappnande massage och/eller behandling av rygg/dekolltage eller båda.

Lätt Hjeronymusbehandling – Uppfräschning av huden c:a 60 min Pris: 625 kr (Inför en fest och dylikt)

Hjeronymus hudvårdsserie innehåller endast högkvalitativa produkter för behandling och därmed garanterar vi ett kvalitetssäkrat arbete!

Vår policy är att bara ge behandling åt en kund i taget i personlig, lugn och stressfri miljö!

Välkommen att upptäcka Elsa Hjeronymus!

För Bokning och mer info ring 031-51 50 13 (0737-707531) lämna gärna meddelande vid tel.svar, så ringer vi upp.

Hjeronymuskliniken Ulla Berntsson Forss

Aukt. Dipl. Hudterapeut Fil.kand.

Personligt Medlemsskap i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation)

“SHR utfärdar auktorisation för sina medlemmar vilket innebär att medlemmarna har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. De arbetar efter våra etiska regler och innehar alla behandlingsskadeförsäkring. Vårt emblem är kundens trygghet!”

* * * Gilla och följ oss på Facebook, få info snabbt om erbjudanden och nyheter! Gå till vår FB-sida här: https://www.facebook.com/pages/Hjeronymuskliniken/1504820083134461

—–Din egen Hjeronymusklinik & butik där du och din hud står i centrum—–

__________Personligt Medlemskap i SHR. Din trygghet som kund_________

CENTRALA GÖTEBORG—-CENTRALA HISINGEN—-CENTRALA KVILLESTADEN endast c:a 7 minuter från Centralen eller Brunnsparken.

DANMARK | ESTLAND | FINLAND | LITAUEN | NORGE | SCHWEIZ | SPANIEN | SVERIGE